Bimini

Vooral op het water kunt u snel verbranden in de felle zon. Spendeert u veel mooie dagen op het water, dan kan een Bimini een uitkomst voor u zijn. Een Bimini op uw boot is een stijlvolle manier om uzelf en uw gasten te beschermen tegen de zon. Met een Bimini geniet u van extra comfort aan boord op warme dagen, door extra schaduw te genereren in uw kuip. Ook op mindere dagen is een Bimini een ideale vergroting van uw leefruimte aan boord. Een Bimini zorgt ervoor dat u op die momenten dat het regent  droog zit.

Bij Zeilmakerij Huib maken we elke Bimini op maat om zo het beste resultaat te leveren voor uw boot. Bimini’s worden strak uitgevoerd en moeten wind, zonlicht kunnen weerstaan en worden vervaardigd van  zoutwaterbestendig materiaal.

We werken met een gevarieerd aanbod van stoffen en samen met u bekijken we wat uw wensen zijn en welk materiaal daar het beste bij op aansluit. Elk materiaal heeft namelijk zijn eigen specifieke eigenschappen en toepassingen, daarin kunnen we u uitgebreid adviseren.

Is er al een frame aanwezig dan kunnen we deze hergebruiken maar mocht er op de boot nog geen frame aanwezig zijn of voldoet het frame niet meer aan de eisen niet meer voldoen aan de eisen, dan bieden we ook daar een oplossing op maat voor kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Het framewerk maken wij vakkundig op maat wordt op maat gemaakt bij de zeilmakerij. Een goed frame is essentieel voor een goede Bimini. 

Zodra het framewerk op orde is kunnen we de mal gaan maken voor uw Bimini.  Als de weersomstandigheden het toelaten kan dit op uw boot gebeuren. Mocht dit nu niet het geval zijn, dan is dat ook geen probleem, Zeilmakerij Huib neemt dat het framewerk mee zodat we op onze werkplaats de mal kunnen maken.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen of een mailtje sturen. Een vrijblijvende offerte kunt u daarnaast ook aanvragen via onze gele offertebutton bovenaan de pagina. Mocht u in de buurt zijn van onze werkplaats, u bent van harte welkom om langs te komen en uw plannen voor een Bimini te bespreken.