Buiskap

Een buiskap beschermt u en uw crew tegen wind, regen en opspattend buiswater. Daarom zien wij dit bij Zeilmakerij Huib als een essentieel onderdeel van de boot om het comfort aan boord te vergroten. Daarnaast kleedt een buiskap de boot ook helemaal af.

Zeilmakerij Huib vindt dat de buiskap altijd in een lijn moet zijn met uw boot en zorgt voor een strakke afwerking. Daarnaast houden wij ook altijd rekening met uw persoonlijke wensen. Te denken valt aan pockets voor lierhendels, extra grijpstroken en handgrepen.

Om de leefruimte in de bootkuip zo optimaal mogelijk te houden adviseren we u ook om na te denken over een aanritsbare achtertent.

Klik hier om verder te lezen over de opties.

De buiskappen worden vervaardigd van kwalitatieve hoogwaardige stof waardoor we u op de kleur en de levensduur garantie bieden.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen of een mailtje sturen. Een vrijblijvende offerte kunt u daarnaast ook aanvragen via onze gele offertebutton bovenaan de pagina. Mocht u in de buurt zijn van onze werkplaats, u bent van harte welkom om langs te komen en uw plannen voor een buiskap te bespreken.