Havenzeil

Een havenzeil is een beschermende cover die verbonden is met de buiskap en tot aan de randen van de kuip loopt. Zo is uw kuip veilig en droog afgesloten als u een tijdje weg bent van uw boot.

Een goed passend havenzeil over uw boot kan de levensduur aanzienlijk verlengen. Het is daarom erg belangrijk dat het havenzeil goed uw boot omsluit, zodat de weersinvloeden zoals regen, wind en zonlicht geen vat krijgen op uw boot. Doordat het havenzeil geen frame bevat is het gemakkelijk en compact op te bergen.

Zeilmakerij Huib kan samen met u bekijken welk havenzeil het best bij uw boot en uw wensen passen. We werken met een gevarieerd aanbod van stoffen en samen met u kijken we wat uw wensen zijn en welk materiaal daar het beste bij aansluit.

Elk materiaal heeft namelijk zijn eigen specifieke eigenschappen en toepassingen, daarin kunnen we u uitgebreid adviseren voor uw havenzeil. Onze havenzeilen worden vervaardigd van kwalitatieve hoogwaardige stof waardoor we u op de kleur en de levensduur garantie bieden.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen of een mailtje sturen. Een vrijblijvende offerte kunt u daarnaast ook aanvragen via onze gele offertebutton bovenaan de pagina. Mocht u in de buurt zijn van onze werkplaats, u bent van harte welkom om langs te komen en uw plannen voor een havenzeil te bespreken.