Overige Covers

Zeilmakerij Huib biedt naast zeilcovers ook een assortiment covers ter bescherming van uw kostbare bezit, namelijk:

  • Railingcovers
  • Stuurwielcovers
  • Verduistering en luikcovers
  • Overige covers

Al onze covers hoe groot of klein, onderscheiden zich door hun perfecte pasvorm en gebruiksgemak. Ze bieden optimale bescherming voor uw waardevolle uitrusting aan boord. Onze covers zijn eenvoudig te monteren.

Railingcover

Railingcovers bieden de mogelijkheid om beschut tegen de wind te zitten en wat meer privacy te hebben terwijl u in de kuip zit. Railingcovers worden met behulp van zeilringen en een lijn aan de reling bevestigd en kunnen naar wens worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld met tekst, ritsen, en extra opbergzakjes.

Stuurwielcover

Het stuurwiel is een belangrijk onderdeel van uw boot. In de eerste plaats omdat u hiermee uw boot bestuurt, maar ook omdat er vaak navigatieapparatuur aan vastzit.

Om deze te beschermen is het verstandig om een stuurwielcover aan te schaffen. De hoes bedekt het volledige stuurwiel inclusief de instrumenten en het kompas, zodat schade wordt voorkomen.

Overige covers

Naast de bovenstaande covers kan Zeilmakerij Huib uw boot ook voorzien in covers voor de lieren, buitboordmotoren, buitentafel en dergelijke.

Verduisterings-, en Luikcovers

Verduisteringscovers, voor al uw raampartijen aan boord. Voor uw vaste ramen zijn deze te monteren aan de buitenzijden van uw boot. Voor het verduisteren van uw buiskap of achtertent in het mogelijk de verduisteringscovers aan de binnenzijde te plaatsen. Ook voor uw luiken maken wij natuurlijk ook verschillende covers. (foto’s?)