Scheepsstoffering

Boven de werkplaats van Zeilmakerij Huib bevindt zich Stofferen & Zo. We werken samen met Rosa Jobse, een vakvrouw in hart en ziel, is een professional  in het vervaardigen van maatwerk op het gebied van scheepsstoffering.

Stofferen & Zo en Zeilmakerij Huib zijn door jaren samenwerken perfect op elkaar ingespeeld waardoor er samen met u een stijl aan uw boot kan worden gegeven waarbij alle onderdelen samen komen of naar eigen creativiteit kunnen worden vervolmaakt.

Het stofferen van jachten en schepen vereist vakkennis, materiaalkennis en beheersing van het fijne detailwerk. En dit beheerst Rosa als de beste. Ieder interieur en exterieur van een schip is immers uniek. Alles moet bestand zijn tegen de invloeden van het weer, vooral zonlicht en vocht.

Naast het vervaardigen van  nieuwe bootkussens is Stofferen & Zo, ook dé specialist op het gebied van herstofferen. Ook voor reparaties kunt u bij Rosa terecht.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen of een mailtje sturen. Een vrijblijvende offerte kunt u daarnaast ook aanvragen via onze gele offertebutton bovenaan de pagina. Mocht u in de buurt zijn van onze werkplaats, u bent van harte welkom om langs te komen en uw wensen voor uw stofferingsproject te bespreken.