sauleda masacril

✔    Uitstekende duurzaamheid

✔    Sterke UV bestendigheid
✔    Ademende eigenschappen (ongecoat)
✔    Waterdicht (gecoat)
✔    Goede weerstand tegen schimmel
✔    Eenvoudig met onderhoud
✔    Makkelijk te vormen door stretch in weefsel

 

Algemeen

Een van MASACRIL vervaardigde toepassing binnen de watersport betekent zorgeloos genieten. Door het gebruik van de hoogste kwaliteit acryl garens en de aangebrachte finish heeft Masacril uitstekende eigenschappen. Daartoe behoren: uitmuntende duurzaamheid van het weefsel, sterke UV bestendigheid, ademende eigenschappen (ongecoate versie), waterdichtheid (gecoate versie) en goede bescherming tegen schimmel. Masacril is tevens zeer eenvoudig te onderhouden.

Masacril is een hoogwaardig acryldoek dat wordt geproduceerd door de weverijen van Sauleda in Europa. Het wordt binnen de watersport ondermeer gebruikt voor bootkappen, dektenten, zonnetenten, bimini tops, buiskappen en achterkappen. Masacril is leverbaar in een gecoate en ongecoate versie. In ons Noord-Europese klimaat is de gecoate versie het meest gangbaar, vanwege de waterdichtheid.

In haar gebruik is Masacril, door voldoende stretch van het weefsel, eenvoudig naar de drukkers op een boot te trekken. Bovendien behoudt het Masacril voldoende stabiliteit om doorhangen te voorkomen.

Onderhoud

Onderhoudsvoorschriften voor Masacril, Duo & Port

  • Verwijder vuil door de stof zachtjes te borstelen of te stofzuigen.
  • Gebruik af en toe een oplossing van water (bij een temperatuur van niet meer dan 30° C) en neutrale zeep.
  • Breng dit op de stof aan en spoel het vervolgens weg met overvloedig water.
  • Laat de stof volledig drogen.
  • Gebruik geen oplosmiddelen of schurende schoonmaakmiddelen