Bootcover

Een bootcover beschermt uw boot tegen de weersinvloeden. Zonlicht, wind, regen en in de winter ook ijs en sneeuw kunnen schade toebrengen aan het dek en kuip van uw boot. Daarnaast zorgt de bootcover ervoor dat uw boot niet vuil wordt.

Zeilmakerij Huib denkt graag met u mee om een deskundig en passende oplossing te bedenken voor uw boot waar al uw wensen in zijn verwerkt. Zo kunnen wij een bootcover maken die er makkelijk af te halen is als uw boot nog in het water ligt tijdens het winterseizoen en u toch nog een tochtje wil maken. Of wat te denken van een bootcover over een liggende mast voor als uw boot op de kant staat. Maar ook een bootcover juist voor een zeilboot met een staande mast. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met u mee.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen of een mailtje sturen. Een vrijblijvende offerte kunt u daarnaast ook aanvragen via onze gele offertebutton bovenaan de pagina. Mocht u in de buurt zijn van onze werkplaats, dan bent u van harte welkom om langs te komen en uw ideeën voor een bootcover te bespreken.